Nemrég külföldi szexoldalon fedezte fel egy napilap VV Ginát: az oldal képeinek tanúsága szerint a Való Világ házaspárjának női tagja még most is prostitúcióval keresi kenyerét. VV Gina és férje, Kristóf cáfolja a híreket, állításuk szerint csak egy korábbi nézeteltérés miatt akarja valaki így lejáratni a sötét múltú feleséget.

A házaspár a Fókusz stábjával közösen kinyomozta, ki terjesztette Gináról a fotókat, melyek saját használatra készültek, naptár lett volna belőlük karácsonyra. A képek a fotóstól szivárogtak ki, állítólag míg ő külföldön dolgozó prostituáltakat fényképezett, valaki ellopta tőle a cd-t, melyen Gina és barátnője képei voltak.

„A fotósnál kezdtük azt, hogy kik férhettek hozzá ezekhez a képekhez, ő felsorolta azt, hogy kint dolgozó örömlányok is voltak nála, volt olyan, hogy többen egyszerre. Mivel ő egyedül dolgozik, nincs neki segítsége, semmi, így ha egy lányt fotóz, másik kettőre nem tud odafigyelni, hogy mit csinálnak. Ők meglátták az egyik cd-re ráírva az én nevemet és a barátnőmét, és ilyen régi sérelmek miatt ők azt gondolták, hogy ezt mindenképp elhozzák” – mondta Gina a Fókusz riporterének.

A házaspár telefonon érte utol az egyik elkövetőt, aki igyekezett kimagyarázni a dolgot: „Volt ott egy cd, rá volt írva, hogy Gina meg Timi, azt onnan az egyik lány elhozott, hogy megnézzük, hogy mi van rajta. És akkor, amikor láttuk, akkor mondta ez a lány, előre, hogy ő ezt meg fogja csinálni, hogy ő felrakja ezt a képet, mert hogy ebből milyen nagy botrány lesz. De tök részeg volt a csaj is, én ezt nem hittem komolyan…” – mentegetőzött Gina ismerőse. Hiába, a házaspár valószínűleg peres úton rendezi a becsületsértést.