Sem emberrablós, sem stricis történettel nem szolgált a Velvetnek a Való Világ villájából önként távozó Gina, aki 18 éves korától kezdve öt éven át dolgozott prostituáltként. Az asszony azért osztotta meg még a beszavazó show előtt múltját mindenkivel, mert jobbnak vélte, ha az emberek az ő szemszögéből ismerik meg a történetet. A lelkileg tönkrement exprosti férje soha nem csinált problémát felesége korábbi foglalkozásából.

Mindössze két napig bírta a Való Világ villájában férje nélkül Gina, aki kedden azt a döntést hozta, hogy önszántából távozik a játékból. Az asszony a Velvetnek elmondta, ugyan voltak már hosszabb ideig is távol egymástól, a villabeli élet egy teljesen más szituáció, de ezt csak az tudja, aki volt már bent, illetve még bent van. Döntését Gina egészségügyi (szívbetegség) és lelki okokkal indokolta:

Nem bánta meg, hogy kijött

„Egyszerűen nem akartam több időt bent tölteni” – mondta. Hozzátette, mielőtt beköltöztek volna, nem voltak erre vonatkozóan terveik, és nem is készültek fel arra, hogy ez így fog történni. „Abszolút nem így terveztük. Aztán, amikor Kristóf kiesett, tudta, hogy a legjobb döntést fogom meghozni, úgyhogy nem is akart ebbe beleszólni. Nem bántam meg, hogy kijöttem, és szerintem soha nem is fogom megbánni. Mindemellett nehéz volt otthagyni a srácokat, mert nagyon aranyosak voltak és nagyon megszerettem őket.”

Bevállalta

A Villa Asszonya még a beszavazó show előtt színt vallott a Story magazinnak arról, hogy korábban prostituáltként dolgozott, így nem került abba a kínos helyzetbe, mint játékostársa, Gigi, aki majd kiesése után fog szembesülni azzal, hogy szado-mazo erotikus múltjáról cikkeztek az újságok. „Azért döntöttem úgy, hogy beszélek egy lapnak, mert szerettem volna, ha az emberek az én szemszögemből ismerik meg a történetet. Én ezt felvállalom. Az vesse rám az első követ, aki soha életében nem hibázott” – magyarázta nyíltságát Gina. „23 éves koromig csináltam, Kristófot három évvel később ismertem meg. Nem igazán volt mit ezzel kapcsolatban feldolgoznia. Megszeretett egy embert, amivé én váltam, és innentől kezdve nem számított neki, hogy mi volt a múltban, hanem, hogy mi lesz a jelenben és mi lesz a jövőben.”

Az asszony nagyon nehezen tudott kiszállni abból az életvitelből. „Persze nem volt semmiféle emberrablós meg stricis rémtörténet, egész egyszerűen kiborultam, tönkrementem lelkileg. Szerencsére már feldolgoztam a történteket, a barátaim és a családom nagyon sokat segített ebben” – mesélte Gina, akiben a villában eltöltött idő alatt felerősödtek az érzelmek, és elmondása szerint még erősebb lett a kapcsolata a férjével. „Arra is rájöttem, hogy egyáltalán nem érdekel a pénz. Nincs az az összeg, amiért még egyszer távol lennék Kristóftól és a családomtól.”

Gigi vagy Béci nyer

Gina hozzátette, Évával, Alekosszal és Olivérrel nem nagyon szeretne találkozni a jövőben, Zsófi, Anikó, Laci és Béci viszont nagyon közel került hozzá. „Nagyon szeretem őket. Szerintem a Rácz testvéreknek van esélye a győzelemre, és nagyon remélem, hogy valamelyik el is viszi a fődíjat.”