A Blikk Bakács Tibor szomszédjait kérdezte, mit gondolnak Settenkedő szalámi lopásáról. A szomszédok ledöbbentek és szóhoz sem jutottak, nem gondolták, hogy ilyen kilátástalan a műsorvezető helyzete.

Bakács Tibor a budakeszi Tescoból próbált egy rúd szalámival kisétálni. Tettét később azzal magyarázta, hogy éhes volt, és nem volt pénze. A szomszédai annak ellenére döbbentek meg a hír hallatára, hogy egy ideje tudják: rosszul él. „Tibit olyan kilenc-tíz éves kora óta ismerem – mondta egy idős néni – Tudom, hogy már jó ideje nem megy jól a szekere, ezért nagyon ki van készülve. Próbálok segíteni neki, amiben csak tudok. A kutyájának is rendszeresen viszek csontot, mert néha szegény jószágnak sem tud enni adni... Teljesen le vagyok döbbenve. Tényleg ekkora a baj?! Nem értem miért nem szólt, szívesen adtunk volna neki akár két rúd téliszalámit is, vagy bármit, amire szüksége van!” - nyilatkozta a szomszéd.

Persze az éhezés miatti bolti lopás most szépen jövedelmez a Megasztár volt zsűritagjának, elmélkedik a Blikk. A lap értesülései szerint Hajdú Péter sokkal magasabb gázsit ígért neki, mint általában szokott. Bakács Tibor több százezer forintot vihet majd haza, míg Szíj Melinda csak 80 ezret kapott a Frizbi műsorvezetőjétől. A pénznek lesz helye, mivel a Klubrádió egy hónapra felfüggesztette az állásából.  „Való igaz, hogy a megszokottnál nagyobb gázsit kap majd Bakács, de ilyen nagy összegről nincsen szó. A lopást mint bűncselekményt elítélem, de Bakács Tibort sajnálom a helyzete miatt, és ha ezzel esetleg segíteni tudok neki, akkor azt örömmel teszem. Ugyanakkor tisztelem a munkásságát, de természetesen nem leszek vele kíméletes az interjú alatt” – nyilatkozta Hajdú Péter a Blikknek.