A téliszalámin kívül mást is lopott Bakács Tibor a budakeszi Tescoban - írta a Bors. A lap birtokába jutott felvételből (amit ide kattintva ön is megnézhet) kiderült, hogy a kritikus sajtot és felvágottat is elemelt az áruházból, amikor tetten érték. A videón jól látszik, ahogyan a kis helyiségben ülő Bakács kihasználja, hogy a vele szemben helyet foglaló biztonsági ember épp nem figyel oda, a kabátzsebébe nyúl, kivesz valamit, majd leteszi a földre. Ezt a mozdulatsort többször is megcsinálja, gondosan elrejtve minden lopott árut az asztal alá. Az őrök később három darab csomagolt Edami sajtot, és egy csomagolt szeletelt szalámit találtak a szobában, a vezetők ezért újabb feljelentést tettek a budaörsi rendőrkapitányságon.

Az új fejlemények pedig ellentmondanak Bakács védekezésének, miszerint "egy pillanat alatt hozott rossz döntést", hiszen ennyi cuccot nem lehet egy pillanat alatt eltenni - írta a lap.

Bakács Tibort múlt héten érték lopáson, tettét azzal magyarázta, hogy éhes volt. Viselkedése miatt a Klubrádió először kirúgta, majd egy hónapra felfüggesztette műsorát.