Ildikó, a Rácz testvérpár édesanyja munka után folyamatosan nézi a Való Világ közvetítést, és nagyon kétségbeejti, amit fétispornós-erotika parádés lánya a melegpornós Jerzyvel művel – szigorúan a paplan alatt.

„Én még most sem hiszem el, hogy Gigi lefeküdt Jerzyvel. Talán csak a kétségbeesés beszél belőlem, de egyszerűen képtelen vagyok elhinni” – mondta a Blikknek Ildikó, aki a jelek szerint végkimerülésig fogja nézni a VV-t.

„Kiborít ez az egész, nagyon nehezen bírom már. Ahogy hazaérek a munkából, azonnal leülök az internet elé, és nézem a gyerekeket. A családom és a munkatársaim pedig aggódnak, hogy teljesen kimerülök. Örülnék, ha már vége lenne, ha Gigi itthon lenne, és legalább ezt a terhet levenné a vállamról” – mondta a nő a Blikknek.

„Nem kell az a pénz nekik, legalábbis nem mindenáron. Szerintem azzal is rengeteget nyernek, hogy már ennyi ideje ott vannak a villában. Nem tudom megmagyarázni, miért, de szerintem nem lenne jó, ha győztesként jönne ki valamelyik, abból semmi jó nem sülne ki” – tette hozzá Ildikó.