Egyre rövidebbek a Nagy duett próbái, elsősorban mivel fogyatkoznak a szereplők, önökre bíznánk annak eldöntését, hogy ez probléma-e. Hajdúékat élő adásig meg se merjük hallgatni, kiváltképp, mivel valami Korda-Balázs számmal óhajtanak a zsűri egyáltalán nem kő szívére hatni. Caramelék is lehet, jobb, ha a meglepetés erejével robbannak ezen a héten, ki tudja, képesek-e bármiféle megújulásra.

Tóth Gabi viszont a csütörtöki próbán kezdetben leénekelni Tillát, jé, ezt eddig nem csinálta, aztán valami történik, talán Tilla szája megtalálja a mikrofont, kezei meg a táncosnőket. Miután összerakják számukat a mai fellépésre Árpa is feltűnik a stúdióban, ordít a szereléséről, hogy mi lesz a számuk, pedig még nincs is jelen Falusi Mariann, akivel már-már Cseh Annamária-Kovács Lajos-i furcsa párnak számítanak, azzal a különbséggel, hogy az ő esetükben szerelemről szó sem volt.

Falusi cipője láttán elbizonytalanodunk, lehet mégis inkább Dorothy fogja a sárga köves utat keresni, de persze nem. Számolj, Attila, számolj, nagy baj akkor nem lehet, persze nehéz egy férfinak egyszerre számolni és énekelni, így azért már várjuk Tóth Veráék produkcióját. A csütörtöki próbán senki nem fáradt, viszont mindenki izzad, és kicsit unott, nehéz ám profinak látszódni.

Ki nyeri a Nagy duettet?

Rákóczi és Tóth kisujjból hozzák azt, amit múlt héten, meg előtte, az eheti kiesést kábé az fogja eldönteni, kinek van több rajongója, vagy esemest küldő rokona. A stúdió előtt viszont most először várja néhány lelkesedő tini, hogy kilépjen az aktuális nagy ő-jük, aki biztos nem Árpa Attila, mert hozzá senki nem mer odamenni, később az is kiderül, azért, mert ők valójában nem rajongók, hanem a meglepetésvendég, Gáspár Laci kórusa-táncosai. Ettől függetlenül lelkesek, és boldogok, amiért láthatják a Nagy duett színpadát. Legalább ők azok...