Kovács Lázár egymás után két tárgyaláson vett részt, exszeretőjével azonban továbbra sem tudtak megegyezni sem a gyermekelhelyezés, sem a tartásdíj összegének ügyében - most legalább nem volt békéltetés.

Kovács jó hangulatban érkezett a bíróságra, rögtön megjegyezte, hogy Bírónak új fodrásza van, majd nyugodtan végigülte a két és fél órás, eredménytelen gyermekelhelyezési pert és az egy órás, szintén eredménytelen tartásdíj tárgyalást.

A szakács ügyvédje, Ruttner György elmondta, a tartásdíj összegével az a legnagyobb baj, hogy gyakran változik a követelés: most épp havi 70.000 forintot kért gyermeke apjától Bíró Andrea, de az ügyvéd elmondása szerint volt már, hogy havi 200.000 forintra tartott volna igényt. „Szó sincs arról, hogy büntetni akarná az édesanyát, csak mérlegelni kell, hol jobb a gyereknek” – tette hozzá Ruttner a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban, Bíró Andrea, és ügyvédje, Hyross Virág ugyanis nem értik, miért akarja Kovács magához venni a fiút. A per októberben folytatódik.