Soha nem kezdődött még szebben egy péntek, mint ma, amikor a Reggeliben Baukó VV Éva kifejtette, milyen kegyetlen vele a világ. Az egykori villanő Hajdú Steve és Ördög Nóra négy, türelmes füle hallatára fejtette ki, miért nyilatkozott hülyeségeket múlt héten, macskarészegen. (Azzal kezdte, egész héten nem nyilatkozott, kikapcsolta a telefonját is, mert egy hete felháborító cikkek jelennek meg róla.)

"Azt mondták, egy jótékonysági felhívásra hívnak, aztán amikor odaértem, láttam, hogy ott volt sok újságíró, ezért felöntöttem a garatra. Szánom-bánom, de szerintem mindenkivel előfordul ilyen" - szögezte le Baukó, mire Hajdú csendesen megjegyezte: érdekes, vele és Ördög Nórával még nem esett meg hasonló. Baukó gyorsan azzal folytatta, másnap Alekosz Veronikájának szülcsinapcsiján volt (akivel egy ideje már öribarik), ahol úgy érezte, az újságírók már kimondottan rá utaznak.

"Én meg olyan lány vagyok, hogy mindent a szívemre veszek. Az ominózus médiaeseményen egyébként az egyik újságíró elkapta a nyakam és fojtogatni kezdett, mert én megcibáltam a szoknyáját, hogy tessék, ezt fotózd le" - kesergett a nő. Hajdú az "aki kurvának ment, ne csodálkozzon, ha megbasszák" szalonképes változatával igyekezett jobb belátásra bírni, Ördög pedig megjegyezte: akárhová megy, újságírók mindenhol lesznek. A legjobbat szerinte azzal teszi, ha továbbra is őszinte lesz, de csak magában. "Tartsd meg a véleményed, egy picit most csendben kell maradni" - tanácsolta, majd gyorsan lekonferált.

Update: a csörte a Facebookon is folytatódott. Baukó a következő kommentet tette közzé hivatalos oldalán: "igen engem fojtogatott az az újságírónő: [az újságíró neve, munkahelye]! Minden szart ő hozott le rólam,amik kamuk! A legnagyobb mocsok! És keveri szart, de ezt az újságok nem merték lehozni, mivel ő "újságíró"! Én meg ott visszafogtam magam, mert tele volt újságírókkal! Nagyon visszafogtam magam! Látjátok ilyen nem jelenik meg!"

A Velvet megpróbálta felvenni a kapcsolatot Baukóval, ám többszöri megkeresésünkre sem reagált. Hasonlóképpen tettünk az illető újságíróval, ám ő nem kívánta kommentálni a történteket. Maradt volna bennünk egy kis űr, ha nem olvassuk Baukó egyik rajongójának hozzászólását, amelyet csorbítatlan formában teszünk közzé. Íme.

" és miért nem indittottál el valami pert??? mert ezt igazán nem kellene hagyni, hát Éva ezáltal megsértették az erkölcsi normativádat, és megtorzultál egy egész médium elött!!! Ezt hagyod??? " Hát így.