A Bors értesülései szerint az első fokon adócsalás miatt hét év börtönre ítélt Földesi-Szabó László menyasszonya, Ismeretlen Vezetéknevű Rózsa saját blogjában közölt néhány újabb levelet, amelyet most is előzetesben ülő férfi írt. Az episztolák témája többek közt Bálint Antónia (állítólag, mi ezeket egyelőre nem találtuk meg).

„Végrehajtót küld rám, mert ő úgy véli, hogy van elmaradt gyerektartás? Azért fordultam múlt évben a bírósághoz, hogy Lilien vonatkozásában állapítson meg gyermektartást és láthatást törvényesen, mert Antónia azt mondta, hogy amíg az ügyedben nincs ítélet, nem láthatod Babit” – hangzik az egyik idézet. Bálint többször előkerül a levelekben, egyik alkalommal úgy, mint aki összeállt Földesi-Szabó egyik esküdt ellenségével.

Bálint Antónia azonban a napilapnak leszögezte: nem érti, exe miért mond ilyeneket. Álláspontja szerint a hivatalok küldtek rá végrehajtót, és amúgy is rengeteg pénzzel tartozik neki. "Arra kérem a hölgyet, hogy legyen szíves abbahagyni a rágalmazást, s az internetre feltett hamis állítások közlését."