Az első fokon hat év börtönbüntetésre ítélt színész jogi képviseletét ezentúl dr. Ruttner György látja el – derült ki az RTL Klub Híradójából. Az ügyvéd neve többek között a Stohl-ügy kapcsán lehet ismerős. A műsorvezető/színész első fokon két év négy hónap letöltendőt kapott, ezt követően gyorsan ügyvédet váltott, másodfokon már Ruttner György védte. Az eredeti büntetést sikerült is lecsökkenteni tíz hónapra, és nyilvánvalóan Damu Roland is abban bízik, hogy számára lényegesen kedvezőbb döntés születik majd.

Az Aktívban szintén volt egy Damu Rolandról szóló anyag. Megszólaltatták Esztergályos Cecíliát, aki a következőket nyilatkozta: „Nem szabad olyat mondani, ami nem igaz. Nem a bíróságon kell sírni, előtte kell sírni... Egy kapcsolatban nem lehet nemi erőszak, az lehet, hogy a hölgy azt szereti, ha erősen megvendégelik.”

Ami Stohl Andrást illeti, egyelőre nem tudni, hogy melyik börtönbe kell bevonulnia. Dr. Ruttner György állítása szerint még nem kapta meg az erről szóló papírokat, de várhatóan szeptember végén, október elején kezdi meg büntetése letöltését, addig pedig szeretne minél több időt tölteni a családjával.