Mivel a ValóVilág5-be hárman is jelentkeztek a Szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor menyasszony-jelöltjei közül, a szerkesztők azt találták ki, hogy Alekosz exei kategóriában indítják az amúgy legmegosztóbb csajokat: Veronikát, Andreát (vagyis Pajkos Pónit) és Barbarát. A meccsre szombat este került sor egy beszavazó-show keretén belül, miközben az eddig bejutott szereplők beköltöztek a villába.

A kisfilmekből alapvetően semmi újat nem tudtunk meg a lányokról, vagyis semmi olyat nem, amit a bulvársajtók már nem adtak volna hírül. Sőt, ha azt vesszük, hogy a bemutatkozó videókból kimaradt Barbara pisiszexes karriere is, akkor még hiányérzetünk is támadhatna.  De amúgy nincs. Lényeg, hogy mindhárman túlélték, hogy Alekosz összetörte a szívüket , és újult erővel akartak beköltözni a villába, ki-ki a saját eszközeit bevetve a cél érdekében: Barbara visszafogottan, Veronika és Andrea pedig egymást lehúzva. Itt megint előjött a megszokott női téma, hogy akkor kinek eredeti a csöcse és kinek van szilikonból, ki szokott gondolkodni is és ki nem, voltaképp nem is kellene ennyi embert beköltöztetni és etetni egy valóságshowban, elég lenne csak ezeket összezárni.

Végül a nézők szavazatai alapján Veronika jutott be a villába, és a már bent lakók többsége is rá szavazott. Legközelebb a Furák kategóriából kerül be valaki, és indulnak a napi összefoglalók is.