18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Erőszakolj meg! - kérte Orálos Ada, és lőn

2011.09.24. 08:41 Módosítva: 2011.09.24. 23:49

Vannak a világon olyan emberek, akik tudósok, művészek, vagy személyiségjegyeik révén ragyognak ki a szürke embermasszából, és nagy dolgokra hivatottak. Na, Aranypart Ada nem ilyen. Ne gondoljuk azonban, hogy ettől még Adában nincsen semmi érdekes: szociológiai esetttanulmányként valószínűleg évekig tanítani fogják őt kisebb-nagyobb egyetemeken. Ki gondolta volna az alábbi videó ismerete nélkül, hogy a magát határozott nőként pozicionáló lány ilyen átéléssel tud utasítani, hogy "erőszakolj meg, kérlek!"? Sőt, a felvételt elnézve valószínűleg a pornóiparban is fényes karrier várhat rá, persze csak akkor, ha nem akad ki az állkapcsa. (Csak akkor tekintse meg, ha nem zavarják az olyan mondatok, mint a "nem vagy nedves eléggé? Na hagyjál már a hülyeséggel", "hát ha hideg vízzel leöntöd, összemegy, bazmeg", illetve a nemi szervek látványa. Szóltunk.)

A videó egyébként olyan szempontból is hasznos, hogy merőben új szemszögből mutatja meg a lapockától seggig kivarrt Korvettádám tetoválását.

Amennyiben nem tudott volna magától véleményt alkotni a látottakról, íme, hogyan foglalta össze a történteket másnap a két elmebajnok.