18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Cristofel megint megdugta Veronikát

2011.10.12. 22:49

Az elmebeteg Cristofel nagy nehezen megszerezte a dugómatracot a szerkesztőktől, és már vitte is szexelni Veronikát. Megint. A lényegből a takaró miatt nem sok látszik, de a férfi saját bevallása szerint úgy játszott Veronika testén, mint egy gitáron. És eddigi életében ez volt a legjobb gitárja.

Cristofel felülről, alulról és oldalról is fürgén megkefélte partnerét, időnként egész érthetetlen pózokban, egyelőre azonban a párocska Aranypart Niki és Alfahím nyomába se ér, persze van még pár hónapjuk gyakorolni. A serénykedésnek a még unalmasabb villalakók helyett beküldött Shadi vetett véget, azzal a mérsékelten vicces poénnal, hogy rányitott a szexelőkre.

A dugás előtt egyébként rendeztek Aréna összecsapást, ahol Eszter szerzett védettséget. Az éles elméjű bentlakók taktikáztak az összecsapáson, szerintük ugyanis nem az a lényeg, ki nyer, hanem az, ki nem: a cél, hogy Csabát ki tudják szavazni.