Már azt hittük, úgy kell bevégeznünk, hogy kizárólag Cristofel farkát égeti a retinánkba az RTL Klub. De nem. Malacka Dya rózsaszín cukros-nyálas búcsúbuliján ugyanis olyan dolgok történtek, ami miatt a Belevalóban központi téma lett a Dukai gyerek farka, lénye, és Kinga is. Füles ugyanis jól bepiált és rámoccant Gergőre - ezt persze csak a hülye nem vette észre már elejétől fogva, de biztos, ami biztos alapon Kinga be is számolt Dyának arról, hogy neki mennyire bejön a pasi. "Durva, bazmeg. És tudod, mi a legdurvább? Nekem baromira bejön a Gergő."

Mindeközben a sittes csaja, Seherezádé az udvaron rágta a kefét, ő ugyanis nem volt hivatalos a buliba, de egyből levágta, hogy barátnője kezdi túlzásba vinni a dolgokat. És ez még csak arra volt reagálás, amit látott az üvegen át, arról viszont lemaradt, ami a fürdőszobában történt. Míg Gergő tusolt, a Füles berohant hozzá arcmosás ürügyével, majd táncikált a pixeles faroknak egy cseppet. (Kockázás nélküli pöcs hajtás után!)

És azt hihetnénk, hogy ezzel vége is volt a műsorszámnak (mivel este mindössze ennyit adtak le), ám az éjszakai adásból kiderült, Kinga jóval hosszabb ideig tartózkodott a pucér Alfahím közelében - és a 18-as karikával ellátott Belevalóban már a szerkesztők sem szégyenlősködtek, arcunkba kaptuk Gergő farkát.

Itt a videó is, ha megér valakinek egy himbálózó nemiszerv látványa több mint 40 perc várakozást.