Sebestyén Balázs az ész és a test összecsapásának nevezte a Való Világ 5 második párbaját - na ezen győzött VV Eszter, aki ugyan a villalakóknak nem szimpatikus, de legalább érdekes. Dya szerint csak megsajnálták.

A szavazatok 75 százalékával VV Eszter, az ügyvédnő győzött a Való Világ második párbaján, amelyet Sebestyén Balázs (akinek meglepően jól állt a jujlila inge) az ész és a test összecsapásának nevezett. Dya, a kihívott tehát jól kiesett (ezt barátnője, Kingus egy faszomatbazmeeeeeeg-ordítással nyugtázta, majd megígérte Dyusnak, hogy kicsinálja Esztert. Alig várjuk).

A játékosok múlt vasárnap tettek számos jelet az ügyvédnőre, aki a gigatőgyű sötét asszonyt választotta ellenfeléül.

Párbaj?

Eszter még a villában úgy vélekedett, hogy van neki helye a villában, sőt, neki van csak igazán - mondta mindezt annak ellenére, hogy vasárnap estére egyetlen támogatója sem maradt: Vera is elállt mellőle. Playboyban Guggoló Diplomás Dyát azonban a szeretet langymeleg hullámai nyaldosták: "nagyon jólesik, nagyon aranyosak" - bazsalygott, majd rángott kettőt. Pedig rühellték őt is korábban, Érzékeny Szájú Lelkű Vera közölte is vele, hogy annyi esze van, mint egy apró egérnek.

Eszter egyébként a stúdióban úgy vélekedett, azért nem szeretik, mert megdöbbentő ember ő. Dya szerint az a 40-50 nap, amit bent töltött, lehetőséget adott arra, hogy megmutassa magát. Amennyiben az ő agyában valóban síri, fekete, dohszagú csönd van, amelyet állandó rágónyammogással kíván enyhíteni, igaza van. Láthatóan a nézők is így gondolták.

Más

TengermélyÉrzésű Vera és Péter mostanában sokat bújik, illetve smárol, ezzel kapcsolatos érzelmeik azonban nem egyeznek. "Nekem már sok volt magamnak", fejtette ki Bongos Péter vitatható nyelvérzékkel, amire Vera ekként kontrázott: "magamnak nem".

A kihívás után, korteskedő jelleggel a népek cikkeket írtak, mert megint csapatokra osztották őket. Valószínűleg értettük volna, hogy az Esztert alázni vágyó szöveg miről szólt, ha nem Elképesztő Homlokú Kinga próbál megküzdeni a hangos olvasás nyújtotta kihívásokkal. Ennél csak az volt egy árnyalatnyival rosszabb, amikor az éjjó keptöndzsekk dallamára kecskerímekkel (beszavazón - szavaimhoz) szóltak be egymásnak a militáns ruhákba öltözött nők (az egészben az volt a legérdekesebb, hogy kiderült, az amúgy elég femininnek tűnő Dya terepszínű ingben és baseball-sapkában meglehetősen hasonlít Peter Steele-re).

Aztán persze volt kurvás feladat is: szexin kellett takarítani. Eszterre erőst berzenkedtek a többiek (pedig az óriási valaga meglepően jól mutatott csipkebugyiban), Dya, noha állítása szerint nagyon szégyellős az ilyenektől, profin dörgölte a csúnyáját a felmosófához, miközben olyan mondatok sorjáztak a szájából, amelyeket kicsit beszűkült tudatú ötévesektől várna a kedves néző.

Volt Dyának tündybündy búcsúbulija is, édybédy rózsaszín lufikkal, sütikékkel, de hálistennek mielőtt belefulladtunk volna a cukros nyálba, az összes meghívott nőstény ádáz ribanckodásba kezdett, a kint rekedtek (a meg nem hívottak, köztük Seherezádé) pedig fújtak az ordasokra. A nap kérdése pedig: miért engedik Kingát megszólalni? Egyelőre nem lépett fel olyan körülmény, amely ezt kellőképpen indokolná.