Majdnem 10 százalékos előnnyel affekta királynő Csenge és tuja Peti nyerték meg a három hónapja tartó Összeesküvőket. A péntek esti fináléban három pár indult végül, mivel Mása megérezte az pénzben Alekoszban rejlő pénzt lehetőséget. Ezek ketten viszont már félidőben kiestek, mivel ők kapták a legkevesebb szavazatot.

Maradt tehát a Nikó-Ricsi páros, akik a szenvedélyt képviselték az összecsapásnál: ők voltak azok, akik más-más játékos ágyából találtak egymás ágyába, és megalkották a valóságshow-történelem legelső 50-es karikás dugását.

A másik párosról annyi derült ki a tizenkét hét alatt, hogy Csenge Kiki, alias Patkó Béla lánya, Peti meg igazából az egész műsor alatt csak volt, mint egy szobanövény. A műsorvezetők egyébként úgy vélik, ők képviselték a romantikát, ez a kijelentés viszont elég viccesen hangzott annak fényében, hogy Csenge pár nappal ezelőtt bejelentette, nem is szerelmes a fiúba. De legalább kedveli, vagy valami ilyesmi.

Az adás vége felé mindkét csajt beöltöztették menyasszonyi ruhába, de minek - Csengéék győzelmével kiderült, nem lesz semmiféle esküvő - az RTL Klub legalább eljátszott valami ilyesmit -, majd, ha akarnak, hivatalosan összeházasodhatnak 31 nap múlva. És hát csak akkor kapják meg a nyereményeket is: a lakást, a gyűrűt, az utazást és a havi egymillió forintot. Ricsi szerint egyébként a Patkó lány már most nem bírja elviselni a pasiját, úgyhogy kiderül, mi lesz ebből.