A 25 éves pontyszájú színésznő arca óriásira puffadt hirtelen, az okokat egyelőre csak találgatni lehet. A Daily Mail elbaltázott arcfeltöltésre tippel, de lehet, hogy a pia- és drogelvonás puffasztotta fel Lohan arcát. Vagy esetleg egy olyan hormonkezelés, ami VV Rágógumi Zsófika életét is megkeserítette. A tokás, párnaarcú, előnytelen szürke kardigánt viselő Lohant a Saturday Night Live című műsor adása előtt fotózták le New Yorkban.

Mitől puffad Lohan feje?

A Daily Mail szerint Lohan puffadtsága Madonna és Kylie Minogue félresikerült plasztikáztatásait idézi. Lohan azonban nem csak a plasztikai műtéteiről, hanem elvonókúráiról is híres, simán lehet, hogy gyógyszerek vagy a leszokás utáni hirtelen falásrohamok duzzasztották meg fejét. És persze az is előfordulhat, hogy az Elizabeth Taylor életéről készülő film főszerepe kedvéért változott meg az újabban otthonülő Lohan.

„Pár hónapja mentem utoljára bulizni egy barátommal, és elég szar volt, ez már nem az én világom. Nem attól tartok, hogy elcsábulok, csak akkor ugyanaz lenne, mint korábban, és az nem volt valami jó. Otthonülő lettem” – mondta a színésznő a Saturday Night Live-ban, amit hamarosan ő vezet majd.