Szabó Zsófi az aktívnak nyilatkozott Berki Krisztiánnal való szakításáról, és jövőbeli terveiről, például az alig egy hónapnyi járás után készült ujjtetkóról: “A tetoválás megmarad, mert nem zavar. Nekem ez egy kedves emlék. Én nem utálom Krisztiánt. Ha a jövőben lesz egy párom, akit ez zavar, akkor eltüntetem.” Szabó elmondta, hogy a kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor Berki telefonos mugshotot tett ki magáról Facebookra. “Akkor azt mondtam, hogy ‘Krisztián, te viccet csinálsz ebből az egészből? Mert nekem nagyon kínos.' Akkor gondoltam azt, hogy nem egy sémán gondolkozunk” - mondta a színésznő, akit állítólag meg is csalt egykori pasija, bár ezt tagadta előtte.

Az egykori pár azért tartja a kapcsolatot, bár annyira nem erőlteti. “Én is írogatok neki, van köztünk egy minimális kapcsolat, ami egészséges két olyan ember közt, akik valaha szerették egymást” - mondta a jelenleg egyedülálló Szabó, aki összesen egyszer találkozott Berkivel a szakításuk óta, akkor is csak arról volt szó, hogy a férfinak abba kéne hagyni a kamu nyilatkozatokat.

Azért maradt valami nyoma a románcnak a tetováláson kívül is: “Krisztiántól megtanultam, hogyan legyünk önzők. Nagyon jól tudja, hogy figyeljen csak saját magára.”