18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éden Anikó tűsarkúban lovagol, Máté mindenkit befűz

2012.05.03. 21:24

Máté az élet császára: az Éden Hotel 2 ősjátékosa arra használja fel a Mexikóban tölthető időt, hogy mindenkit befűz. A sort Edinával kezdte, és tettleg vele is folytatja, de tegnap (szerda) már megvillantott néhány combtapizást, és egy nyakrapuszit Noéminek – eközben azt közölve a lánnyal, "Nagyon szeretlek Noncsika, vigyázz magadra".

A biztonság kedvéért Andrea, a díjbirkózó küllemű edző felé is elkezdte nyújtogatni a csápjait. A lány azt mondta, szívesebben néz az ő szemébe, mint máséba. Máté ezt sejti. Andrea szerint Máté undorítóan néz, de a tekintete mégis megbobozán, majd lezsírozzák, hogy egyszer dugni fognak.

Anikóékban, mint mindig, most is lehet bízni: a párválasztó ceremónia előtti izgalmakat textilpettinggel vezetik le, amelynek során Anikó olyan tangás seggel elkövetett pucsítást produkál a kamerába, hogy ihaj. Plusz pont jár azért, hogy még tűsarkú is van rajta. Papucsállatkája nem érzi helyénvalónak a dolgot, de aztán jön a takaró, és beindulnak az események.