Éden Máté Mexikóban kimászott Edinával közös ágyából, majd elment randizni az igazi csajával. A bömbölő srác egy dolog, a lelkiismerete meg másik, viszont Anikóék felfedezték a lovaglópózt.

Éden Mátéról azért írtunk eddig olyan sokat, mert a fiatalember nemigen csinál mást az Éden Hotel 2-ben, mint megmássza szobatársnőjét, Edinát (véletlen párját csak megfogdosta), és reméli, hogy végig a játékban marad. A Viasat3 illetékesei ezért jól kiküldték utána Mexikóba a valódi barátnőjét, hogy megnézzék, mit kezdenek egymással. Máté zokogott, a nő elég kevesett mutatott meg magából, és rébuszokban mondta el partnerének, hogy kihajítja, ha félre merészel dugni. Hát mi meg elképzeltük, hogyan nézne ki, ha a valóság is megjelent volna a beszélgetés helyszínén. Valahogy így.

Máté egyelőre nem dalolta el Edinának, hogy hogy kivel randizott, és barátnőjét sem értesítette arról, hogy mennyire jól érzi magát Edinával, Edinán, Edina alatt és mögött. Meg hát ölelgeti, csókolgatja a lányt, akkor is, ha egyébként állítása szerint néha idegesíti. Ha nem emlékeznének az idilli pillanatokra, íme egy videóetűd.

Szerencsére vannak egyszerűbb dolgok is, amelyek ráadásul nem is változnak. Hát persze hogy Anikó és Levente, a Papucsállatka között: itt minden tiszta. Dugnak, mert fiatalok, és élvezik, ennyi. Tényleg, minek bonyolítani. Itt legfeljebb egy új pózról számolhatunk be, Anikó ugyanis decensen meglovagolta a férfit, aki még mindig csak magát nem elemzi.