Az Éden Hotel 2-ben még nem volt leszbicsók, és dokumentált orál sem, nem úgy, mint az első évadban. Itt viszont vannak szexuálisan aktív állandó párok, sőt, még sátrat építeni is megtanulhatunk tőlük.

Túl vagyunk az Éden Hotel első, és sajnos lassan a második évadán is, és amellett, hogy remekül szórakozunk a sok Mexikóba (és anno Kolumbiába) exportált futóbolondon, hálásak is lehetünk nekik: számos szexjelenetük örökre fennmaradt. Összeszedtük a legérdekesebbeket.

Éden Szandra pettingel Krisztiánnal (első évad)

A régi szép időkben még hosszas pettinggel vezették fel a szexet az Édenben, legalábbis erre következtetünk a fentebbi videóból, amely (ha nem éjjellátó kamerával rögzült volna), bármilyen kellemes pornófilm ízléses bevezetője lehetne. Erről a Krisztiánról nincs is más emléknyomunk, leszámítva a még ezután következő felvételt.

Az első dokumentált orál az Édenben (Szandra)

Ez a szex is hosszú felvezetéssel kezdődik: Krisztián fenékmasszázst ígér Szandrának, csak előtte még játszik a melleivel kicsit – ekkor még nem voltak felemásra műtve. A szórakoztató jelenetet nem sokkal később az Éden Hotel történetének egyetlen dokumentált orálozása követi.

Tömeges leszbismárolás

Ez valahogy úgy kezdődött, hogy Alíz híján volt a szájrapuszinak, Niki pedig szívesen ellátta. Végül Linda is csatlakozott hozzájuk, amit a később az Aranypartba átcsoportosított Niki annyival kommentált: "ha már ez egy műsor, akkor csináljuk, és adjunk okot arra, hogy megbotránkozzanak”.

Máté és Edina körbedugják az ágyat (második évad)

Az Éden2 legtöbbet szexelő párosa az évad úttörőiként kezdték meg egymás intim részeinek morzsolgatását, és bár eleinte két, egymással birkózó óriás amőbának néztek ki, végül csak körbedugták az ágyat, és még látszott is valami.

Anikó sátorban üget

Az Éden2 lakói már megtanulták az előző évadból, hogy dugni csak pontosan, szépen, takaró alatt, különben minden látszik. Úgyhogy próbálnak a takaró alá menekülni, amiben Anikó a legjobb: sátrat épít magának a lovagláshoz. Nem vicces ám.

Anikó félkész állapotban dörgölőz

Mint a fentieken is látszik, Éden Anikó és papucsállatkája, Levente egyre összeszokottabb párost alkotnak: ezen a videón konkrétan a párválasztó ceremóniára készülődnének, de inkább textilpettingelnek kicsit. A derék

Melyik jobb?

alatt csak bugyit és tűsarkút viselő Anikó látványa priceless, de most tényleg, mit vihogy így?

Tanulság nincs, legfeljebb annyi, hogy régebben nem volt jobb minden, hiszen most több a szex, aki mégis keseregni akar, az meg sírjon azon, hogy az Éden Hotel 2-ben eddig nem volt leszbicsók.