Hazatért egy buliból, majd lefeküdt aludni egyik nap Márky Zsuzsi, a Való Világ negyedik szériájának egyik spílere. A Blikk több forrásból úgy értesült, hogy ezután hirtelen felpattant az ágyából, majd felmászott a házuk tetejére, hogy levesse magát onnan. Hálistennek a testvére gyorsan lereagálta a helyzetet, és utánaeredt, hogy megmentse. A rendőrök is kiérkeztek a helyszínre, majd a mentők is, akik bevitték a sztriptízzel is pénzt kereső nőt a VIII. kerületi lakásából.

A Velvet megkereste az ügyben Márky Zsuzsit is, aki lapunknak elmondta, egy szó sem igaz a történetből. Elmondása szerint konzultálni fog ügyvédjével, hogy megtegye-e a Blikk ellen a szükséges jogi lépéseket. Annyit megerősített lapunknak, hogy "volt egy kis problémám, amihez senkinek semmi köze".

A Blikk állítja: a rendőrség kábítószerrel való visszaélés ügyében nyomoz. Egyik olvasójukra hivatkozva pedig azt írják, egy többnapos kokainparti vége lett a majdnem leugrás. A nevét persze nem vállaló olvasó hozzátette, lekötözve kellett bevinni őt, "a kórházban is ágyhoz kötözték, mert nagyon őrjöngött". VV Zsuzsi szerint kamu, hogy le volt kötözve. "Remélem boldoggá teszi őket, hogy leégetnek" - mondta lapunknak.

A hétvégi csivava-majálison kollégánk még kiegyensúlyozottnak látta a reality-celebet. Pedig Márky ellen jelenleg is eljárás folyik, miután februárban megagyalta a Blikk egyik újságíróját egy bevásárlóközpontban. Emiatt most is sajnálkozását fejezte ki, "fogok kapni büntetést, arra számítok" - tette hozzá.