Vasárnap hajnalban ugyan még elment a buliba, amit neki rendeztek Felcsúton, de 8-kor már ébresztő, "és irány a mise, Istennek is szeretném megköszönni a lehetőséget, amit nekem adott" - mondta a Vasárnapi Blikknek a terveiről a Csillag születik 2012-es szériájának győztese, Mészáros János Elek. Legnagyobb gondjának per pillanat azt tartja, hogy a műsor miatt elhanyagolta a szőlőjét és a paradicsomait, két hete nem foglalkozott velük.

"Holnap visszamegyek dolgozni a földhivatalba" - tette hozzá a győzelmet a Quantum XXL tánccsapat és Szirota Jennifer énekesnő elől (Oszkár, a lógófülű jósnyúl megelégedésére) megnyerő férfi. Fellépése ugyanis még nincs lejegyezve, így "a palántákkal és a hivatallal kell törődnöm" - jelentette ki a nővérével és beteg édesanyjával élő mélyhangú énekes.

Szirota Jennifer is beszélt álmairól: most hazamegy Nyírmadára, azonban már el akar költözni onnan. Budapest az első állomás, de később New Yorkban szeretne dzsesszénekesnő lenni. Az érettségit esti tagozaton akarja letenni, de a Puzsér Róbert által pedzegetett szexről még nem beszélt. A Quantum XXL pedig nem akar haknicsapattá válni, ami fél éven belül eltűnik, és egy külföldi felkérésre se mondanának nemet - írja a Blikk.