Gesztesi Károly napjai be vannak táblázva. Talán Berki sikerét irigyelte meg amikor csatlakozott a Rádió Face csapatához,és bár korábban nem szerette a rádiós munkákat de műsort vezet, illetve szeptembertől saját könyvéből készülő filmjét kezdi forgatni Sümegen - adta hírül a Blikk.

A jó hír, hogy a pénz és a támogatók már megvannak, már csak a szereplők kiválasztása van folyamatban. Gesztesi, akiről nemrég derült ki, hogy van egy eltitkolt gyermeke is, a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a cégével végrehajtás alatt álló Stohl és a drogos élményeivell a médiát végighaknizó Szabó Győző nagy valószínűséggel benne lesz a filmben, de mindenki azt találgatja, hogy vajon Liptai Klaudia is bekerül-e a filmbe, akiről regényének női főhősét mintázta:

"Pusztán azért nem kap szerepet, mert a feleségem volt, ugyanakkor nagyon tehetséges színésznőnek tartom, és  ha akad egy olyan szerep, amit jónak találok számára, és neki van hozzá kedve, fel fogom neki ajánlani." - nyilatkozta a színész.

Gesztesiéknél úgy látszik családban marad a színészet, nemrég 22 éves fia kapott szerepet a Jóban Rosszban sorozatban, bár színészi tapasztalata nincs.