Dér Heni állítólag kissé illuminált állapotban megint nem tudta visszafogni Fluor Tomi iránti ellenszenvét, és bár szerinte ő nem ezzel akar szerepelni, most még fotósokat is szerzett egy pofon megörökítésére. “Rettentő kellemetlen volt. Bulizgattam a haverokkal, ő pedig mindenhova jött utánam, de én mindig arrébb léptem. Próbált provokálni, beszólogatott, én pedig csak nyomtam neki az épp menő dalok szövegét, mielőtt tovább álltam. Egy idő után mérges lett rám, amiért nem törődtem vele, és megjelent két fotóssal. Megkérdezte, hogy mit szólnék, ha pofán vágna? Én csak annyit mondtam, hogy ‘mi van Heni, kell az a plusz három perc a tévében?' utána pofon is vágott. Egyszer megérkezett Dér Heni pasija azzal, hogy én egy kis buzi és köcsög vagyok, és elkezdte cseszegetni a sapkámat. Ezután hívtam a kiadófőnököt, mert csak nem fogok egy Cometen balhézni azért, mert Dér Heni nem tud viselkedni hullarészegen. Utána le is léptem, nem volt ehhez kedvem” - mondta a Velvetnek az előadó, hozzátéve, hogy különösen ő sem tud részegen viselkedni, de legalább nem agresszív.

Revansot vagy válaszlépést nem tervez: “Én Henit ennél többre tartottam. Azt hittem, hogy ha már érvekkel nem tudja magát megvédeni, akkor legalább annyi esze van, hogy nem áll le verekedni, és nem kéri meg a pasiját, hogy üssön meg” - sajnálkozott Fluor Tomi.

Az esettel kapcsolatban megkerestük Dér Henit is, aki nem cáfolt, ám nem akart nyilatkozni az ügyről. Update: a Sugarloaf zenekar, illetve Dér Heni nyilatkozatát ide kattintva olvashatja.