Fluor Tomi szidalmazására jelenleg egy egész iparág épül. Dér Heni szerint a gyerekeket rontja meg, Dopeman szerint egyszerűen buzi, Kiszel Tünde új konyhát akart, VV Cristofel a dalaikat versenyezteti, Polgár Peti pedig simán híres akarna lenni.

Dopeman

Dopeman nem mindig volt ám alternatív köztársasági elnök. Mielőtt úgy érezte, ő tudja a megoldást az ország problémáira, leginkább egy káromkodós rapper volt, aki a saját strici imidzsének elérdektelenedése miatt azzal próbált a felszínen maradni, hogy részegen mondta el a véleményét emberekről. Egy ideig a Viasat6-on, aztán már inkább csak az interneten. Az egyik kedvenc céltáblája Fluor Tomi volt, akitől óva intette a szülőket, hiányolta a tiszta hangot, és még egy egyértelműen a Mizura reflektáló buzizást is összehozott az egyik dalában, sőt, egy kiskunfélegyházi gigakoncerten saját felfogásában énekelt rá a slágerre.

Kiszel Tünde

A bugyirajongó Kiszel Tündét nagyon sokáig nem zavarta az a felvétel, amin Fluor tökrészegen beszél a fanszőrzetéről, de utána viszonylag gyorsan reagálva összehozott egy pert, ami miatt a plusz figyelmen túl másfélmillió forint is ütötte a markát. Az elején arról volt szó, hogy az összeg legnagyobb részét jótékony célokra fordítja, aztán úgy tűnik, mégsem ez volt a legfontosabb, mert inkább felújította a lakását. “Jól jött a pénz a lakás felújítására, először csak a konyhát akartam, de már mindent átépíttetek. Ha bármire ránézek, majd az jut az eszembe: Tominak köszönhetem” - nyilatkozta Kiszel a Blikknek. Nyilván kevés olyan ember létezik, aki ennyire gyakran szerette volna magát emlékeztetni arra, hogy valaki leszőröspinájúzta, de legalább biztosan szép lett a konyha.

Dér Heni

Dér Heni többször is hangoztatta, hogy ő nem akar azzal a kijelentésével haknizni, hogy Fluor Tomi káros a gyerekekre, aztán valahogy mégis sikerült többször elmondania ezt minden lehetséges fórumon. A Sugarloaf énekesnője szerint az a legnagyobb gond, hogy az előadó gyerekeknek szóló dalairól túl könnyen átkattinthat bárki a Gecigránátra. A Sugarloaf dalait egyébként szerinte bárki meghallgathatja, szemben ugyebár Fluor Tomival, aki szerint amúgy Dér nem is tudja, mi baja. Arról nincsenek információink, hogy jelenleg hány felelősségteljes szülő javasolja gyerekeinek a celebvilágot kritizáló Szervusztok celebeket, vagy akár az onnan könnyedén elérhető Vízihullát, de nekik később biztos nem kell attól tartaniuk, hogy Maria Geronazzóvá válnak szeretett porontyaik.

VV Cristofel

Cristofelnek is feltűnt, hogy mekkora biznisz van manapság a tinilányok egyik kedvencével versenyezni, ezért a Kubai ritmus című dalának promóciója többek közt arra is épül, hogy mennyivel jobb ez a dal, mint a Mizu. Személyes sértegetésekről itt nincs szó, de az önmaga által generált versenyt annyira fontosnak tartja, hogy még szavazást is készített a rajongóinak. Fluor nem vette fel a dolgot, korábban nyomatékosan megkért mindenkit, hogy ne emlegessük egy lapon Cristofel alkotását az ő nagy dobásával.

Polgár Peti

Ki a legátlátszóbb?

A végére hagytuk a leggátlástalanabbat. Polgár nevét a Class FM reggeli műsorának hallgatóin kívül valószínűleg senki nem ismerte addig, ameddig elérte, hogy Fluor kifejezetten jópofa válaszdalt küldjön neki. Erre persze ő megint írt egy dalt. Na de ki az a Polgár Peti? “Nagysikerű rovatom volt a városhimnuszok, legújabb blokkom pedig minden pénteken a Peti Hetes, melyben aktuális bulvárhírekről dalolok humorosan. Közösen léptem fel 3 éven át Ihos Józseffel, alias Kató nénivel, 2008 szilveszterétől pedig önálló műsorommal szórakoztatom a zenés humorra vágyó közönség szemét és fülét, nagy sikerrel” - áll bemutatkozásában a pedigré. A magát a sing up comedy képviselőjének tartó férfi nagyon be akar futni, állítólag fel is kereste Fluorékat azzal, hogy mi legyen a stratégia, mert ez mindenkinek jó. A nagysikerű városhimnuszokkal és a méltán híres Peti Hetessel a háta mögött persze szinte megtisztelő, hogy segítene fiatal kollégájának.