Nem elég, hogy Boros 20 év után abbahagyja a rádiózást, Bochkornak és Vogának pedig úgy tűnik nem lesz munkája, mert a NEO FM masszívan halad a csőd felé, most még 250000 forintot is ki kell fizetniük, mert egy állatvédő feljelentette őket - osztotta meg az aggasztó hírt a Blikk.

Bochkor szerint az oroszlán "nyulak módjára szaporodik, el kéne kötni a petevezetéküket", erre Boros rávágta, hogy "Majd jönnek új állatok, mit sírunk ezen". Voga erre kifejtette, hogy szerinte a delfin is felesleges állat, és a panda sem jó semmire, mert "egész nap ül a seggén és eszik" . A Galapagosi teknőssel is baja lehet a rádiósnak, mert kijelentette: "Baltával szét, semmi értelmük, mosóteknőnek, éltek azok eleget"

"Ezek azok a mondatok, amelyeket az iskolába igyekvő gyerekek hallhattak, de nem biztos, hogy viccként kezelik, amit a felnőttektől hallanak' - nyilatkozta a Blikknek Abonyi Mónika, az az állatvédő aki feljelentette a NEO FM-et.

A harcos amazon elégedett az NMHH által hozott döntéssel, főleg azzal, hogy Szalay Annamária levélben fejtette ki, hogy nem tud a trióval azonosulni.