Szegény mellmutogató Miley Cyrus is áldozatul esett a gátlástalan csalóknak: azzal próbálnak kattintásokat szerezni, hogy egy álszexvideót reklámoznak, amin elvileg a tehetséges művésznő domborít. Az Egotastic szerint azonban ilyen felvétel nem létezik, az egész egy átverés.

Ha az ember valamelyik közösségi portálról például rákattint a linkre, az két URL-címen átszörfölteti, majd egy divatoldalon landol. Örömmel konstatálja, hogy ott van a videolejátszó ablak is, rákattint, erre egy felugró üzenet közli, hogy sajna, fiacskám, addig nincs recska a túlterhelt site-on, amíg le nem tölti az UTPlayert, így a böngészőablakon kívül nézheti meg a veretős jelenetet. Persze akármit kattintunk, letölti a gépre a használhatatlan programot. Az eredmény: Miley Cyrus nem lovagol senkin, ráadásul az Adobe Flash Player is beszarik. Tanulság: ne kattintsunk szexvideót ígérő linkekre!

Ha már Miley Cyrus, akkor csapjunk bele: a frissen eljegyzett színésznő-énekesnő a flaszteron sétálgatott, amikor lekapták őt. Az American Apparelbe vásárolgatni igyekvő Cyrus szokása szerint oregoni favágónak öltözött: melltartó nélküli fehér topban, a fél fenekét megmutató fehér sortban és a derekára kötött piros kockás ingben parádézott. Ja, a fekete csizmát kihagytuk.