Szombaton, egy törött pohárral, L alakban vágta fel az ereit Márki VV Zsuzsi – írja a Bors. Az RTL Klub realitycelebjét a helyszínre érkező mentők ellátták, így sikertelen volt öngyilkossági kísérlete. Márkit – aki legutóbb azért került címlapokra, mert csúnyán elvert egy blikkes újságírónőt – négy napig bent tartották a Péterfy Sándor Kórházban, és valószínűleg hosszasan fogják kezelni. Most gyógyszereket szed.

"Iszonyatosan nagy terhet cipel a vállán, talán senki sem hinné, hiszen mindig próbált vidám, gondtalan lánynak látszani. Kevesen tudják, hogy Zsuzsi nemcsak magát tartotta el, a közeli családtagjainak is segített, és igyekezett mindent megtenni, hogy a nehéz körülmények között élő rokonait támogathassa" – mondta el a lapnak a nő egy Jól Értesült Közeli Ismerőse. "Talán a túlhajszoltság és az egyre növekvő felelősségtudat miatt egy ideje démonok is megjelentek az életében. Mostanában például a nővérében az ördögöt látta. Legutóbbi rohamai is azért törtek rá, mert találkozott vele. Egy Bibliával és rózsafüzérrel a kezében rohant a bazilikába, és folyamatosan mormolta a Miatyánkot. Volt pap, aki ördögűzőhöz küldte, és olyan alkalom is, amikor már az édesanyját is az ördöggel azonosította."

A történetből sajnos nem derült ki, hogy ki hívta a realitycelebhez a mentőket, vagy hogy miért nem tartják szigorú felügyelet alatt, ha hallucinációk gyötrik, és öngyilkosságot kísérelt meg. Ráadásul múltkor maga cáfolta a háztetőről ugrálós cikket, úgyhogy az igazság bármi lehet.