Katie Holmes bármit megtenne, hogy kapja meg lánya, a 6 éves Suri kizárólagos felügyeleti jogát, állítja a Female First magazin.

A 33 éves színésznő az elmúlt héten jelentette be, hogy elválik Tom Cruise-tól, állítólag egy lakást is kivett titokban. A hírek szerint a háttérben a szcientológia áll, ezt nem bírta tovább Holmes.  Most viszont roppant elszántnak tűnik, és mindenképpen meg akarja szerezni lányát. A színésznek, aki július 3-án ünnepelte 50. születésnapját, minden bizonnyal nem jön jól a válás.

A források szerint Holmes látta, hogy mi történt Nicole Kidman és két örökbefogadott gyereke kapcsolatával, és ne szeretné, ha ez újra megismétlődne. Cruise előző neje és gyermekei kapcsolata ugyanis állítólag a szcientológia miatt alakult úgy, ahogy. Egy közeli ismerős szerint Bella és Connor nem áll túl közel Nicole-hoz, és Katie nagyon nem akarja, hogy valami hasonló ismétlődjön meg. Látta, hogy hogyan hat a szcientológia a gyerekekre és ez az, amiért a végsőkig küzdeni fog a lányáért.

Nem fog meghátrálni, és mindent meg fog tenni, hogy neki ítéljék Surit. Minden valószínűség szerint ezért is választotta New Yorkot a válás helyszínének, mert így több esélye van, hogy neki ítéljék a lányát, meg persze egy csomó pénzt. A dolog mindenesetre komoly, Holmes már a jegygyűrűjét is levette, talán ő is abban bízik, hogy a válás után szárnyalni fog a karrierje.