Carly Rae Jepsen meztelen képei miatt indított nyomozást a rendőrség - írta meg a TMZ. Úgy tűnik, hogy ő a legújabb áldozata a hekkereknek, akik feltörték a számítógépét, és fotóit több lapnak is megpróbálták eladni. A kanadai énekesnőt egy ismeretlen kereste meg a hírrel, aki azonnal értesítette a rendőrséget, és a Vancouveriek rögtön nyomozást indítottak az ügyben.

A rendőrség megerősítette, hogy tényleg feltörték Jepsen számítógépét, és már egy esetleges gyanúsított is képbe került. A tettes akár hosszabb időt is börtönben tölthet, ha bebizonyosodik a gyanú.

Justin Bieber felfedezettjéről terjedt egy videó amin jól érzi magát de erről viszonylag hamar kiderült, hogy kamu.

Nem ő az első, akit meghekkelnek, Scarlett Johansson meztelen képei miatt egy embert letartóztatott az FBI, de Mila Kunis telefonját is sikerült feltörni. Rihanna sem menekülhetett, bár ő csak a tükörben fotózta magát félmeztelenül, de a terhes Jessica Alba félmeztelen képe is napvilágot látott, ő pedig sosem mutogatja így magát. Vanessa Hudgens képeiről sokáig nem derült ki, hogyan kerültek nyilvánosságra - igen jól jöttek ugyanis közelgő premierje reklámjaként - de úgy tűnik, ő is cybertámadás áldozata lett.

Sarka Kata meg  csak szimplán béna volt, és úgy kínálta telefonját eladásra, hogy benne maradtak fotói.