Miután megtudtuk, hogy a Voice egyik továbbjutója annak idején többek közt Betty Love-nak kölcsönözte a hangját, hirtelen a konkurens tehetségkutató is hallat magáról: Keresztes Ildikó, az X-Faktor mentorasszonya elmondta a Vasárnapi Blikknek, hogy bizony ő is énekelt popsztárocskák helyett. Nem ismerős valahonnan a történet?

Mint a napilap írja, a Szerelemdoktor, a Katonadolog, és a Félember vagyok című dalokat ő énekelte, a baj csak az, hogy a dalok után nem kap jogdíjat, mert hivatalosan nem írta, szerezte vagy adta elő a műveket (na nem mintha a dalokat ők szerezték volna: a Szerelemdoktor E-Rotic koppintás, a Katonadolog pedig egy kevéssé sikerült Captain Jack utánlövés, két különböző dalból összegyúrva). Ennek ellenére nem bánta meg.

„Az embernek akkor kell kipróbálnia magát, amikor fiatal, így én sem mondtam nemet a felkérésekre. Nem bántam meg. Nem fizettek sokat, gyakorlatilag gombokat csak, de a pénz nem számított, inkább az, hogy jó tapasztalatszerzés volt, stúdiózhattam, gyakorolhattam. Akkoriban nem futott annyira a szekér, talán ezért is mentem bele a dologba."