Isabella Cruise és vőlegénye, Eddie Frencher ismét együtt boldogok – írta szcientológiával foglalkozó oldalán Tony Ortega oknyomozó újságíró. Tavaly augusztus végén a fiatalok útjai, ha

Sea Org?

A Sea Orgnak rövidített Sea Organizationt a hatvanas évek végén alapította L. Ron Hubbard. Tagjai az „egyház" legelkötelezettebb dolgozói, akik azért szerződnek évmilliárdos hűségre, mert hisznek abban, hogy haláluk után újjászületnek, és ismét a Sea Org tagjai lesznek.

csak fizikailag is, de elváltak, mert a férfi belépett a Sea Org nevű, szcientológus alakulatba. Két lehetőség közül választhatott: vagy Cruise is csatlakozik az ún. egyház elit társaságához, vagy meg kell szakítaniuk a kapcsolatot.

Sokan – mi is – arra tippeltek, hogy szcientológusok Jézusának nevelt lánya csatlakozni fog a fiúhoz, ám végül máshogy döntött. Frencherrel annyira hiányoztak egymásnak, hogy végül a fiú hagyta ott a Sea Orgot, azóta pedig mind Cruise, mind Frencher Facebook-oldalán közös képeket posztolgatnak, és még mindig úgy tervezik, hogy össze fognak házasodni.