A színész és az énekesnő egymás partnerei lesznek a SuperTV2-n hamarosan induló Nagy Duettben, de a Blikk úgy tudja, a próbákon kívül is sokat találkoznak.

A napilapnak egy neve elhallgatását kérő informátor azt nyilatkozta, hogy Gesztesi és Csézy együtt megy a Story Gálára is. Utóbbit Gesztesi sem tagadta: "Nekem sem volt partnerem és Csézynek sem, így kézenfekvő volt, hogy együtt menjünk. Ő nagyon csinos, tehetséges, fiatal nő, akivel remélhetőleg minél tovább duettpartnerek maradunk. Nincs ebben semmi különös" – mondta a Blikknek a színész, aki azt azért elárulta, hogy csak az énekesnő miatt vállalta el a műsort.

"Azért is mondtam igent a műsor készítőinek, mert elárulták, hogy Csézy mellé szemeltek ki. Engem hozzá választottak, és azt gondolom, hogy nagyon is illünk egymáshoz. Megvan benne az a finomság, érzékenység, ami kell a zenéléshez. Én sem vagyok teljesen amatőr, hiszen elvégeztem pár zenei iskolát, szeretek énekelni és zongorázni. Megvan köztünk az egymás iránti tisztelet, a többi pedig kialakul" – hagyta nyitva a történetet Gesztesi.

Csézi 'Csézy' Erzsébet magánéletéről egyébként keveset tudni azóta, hogy 2011 októberében egykori párja, László Lajos producer öngyilkos lett. A férfi akkor a korábban közös otthonukban lőtte fejbe magát. Az énekesnő azóta nem nagyon hallatott magáról, a Blikknek is csak annyit mondott, hogy jókor jött a felkérés, mert az éneklés sokat segít neki.