Kasza Tibornak megvan a maga stílusa, nincs félnivalónk, ahol beszólnivaló van, ő megjelenik, és oszt, oszt kegyetlenül. A Nagy Duett önironikus zsűritagja a vasárnapi adásban Cseke Katinkát pécézte ki magának a leginkább, sok beszólása a Jóban Rosszban színésznőjének súlyára utalt. Ezeket gyűjtöttük csokorba videókkal, kommentár nélkül.

Csekéék első előadása után: "Katinka hozza ezt a félénk, törékeny női karaktert, ezt senki nem hozza így."

Szabó Győzőék operettjéről: "A dal első felében azon gyanakodtam, hogy valószínűleg földrengés van, folyamatosan úgy támaszkodtál a prímásra, azt hittem, valami nagy baj van. El kell, hogy mondjam őszintén, egy dal, egy előadás szerintem akkor jó, akkor hiteles, hogyha a szemed előtt megjelenik valami. De tényleg elvarászol. És megmondom neked őszintén, nekem megjelent. Nekem megjelent Cseke Katinka, amint belerohan a nagybőgőbe, beleugrik, majd azt mondja: 'Hepp!'"

Csekéék második produkciója után: "Először is térjünk ki arra, hogy láttam a moonwalkot. Nagyon fontos, hogy a Hold felszínén nincsen gravitáció [de van – a szerk.], a moonwalk nem volt azért annyira könnyed. Tehát finoman volt egy kis ellenállás. Ellenben az a folyamatos szaporodó mozdulat, amit tánc címszó alatt bemutattál a színpadon..."

"Ez már inkább csak egy privát aggodalom, hogy nem tudom, hányas karikával megyünk, de igazából nincsen olyan pőorcika, amit a KAtinka nem fogott meg önmagán. Egy pár családnak most szerintem a felvilágósítási stratégiája dugába dőlt Katinkának köszönhetően."