Igazi csibészpáros vagyunk – beszélt Kökény Attilával alkotott duójukról a Jóban Rosszban színésznője. Ugyan Cseke Katinka indult az első Megasztárban, nagyon izgul, hogyan sikerül majd A Nagy Duett-beli szereplése, mert hát mégiscsak más otthon, a fürdőszobában énekelgetni. A műsor kezdetéig szeretne leadni még három-négy kilót, mert az a nyamvadt kamera mindig kövéríti, összesen pedig 13-tól szabadulna meg. Ja, és köszöni, jól van egyedül.

„Persze, hogy izgulok, ez egy szavazós műsor, rengeteg múlik azon, hogy szeretnek vagy nem szeretnek minket” – felelte nagy svunggal a Velvet kérdésére a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét megformáló Cseke Katinka, aki Lakatos Márkhoz hasonlóan hamarosan megmutathatja a SuperTV2-n vasárnap induló A Nagy Duettben, mennyire tud vagy nem tud énekelni. Annak ellenére, hogy a legjobb ötven közé bekerült az első Megasztárban, remeg a műsortól, mert hát az mégsem olyan, mint otthon dalolászni. A Megasztár meg hol van már

Előnyére válik a 17 kiló mínusz

Duett-párjával, az exmegasztáros Kökény Attilával már túl vannak az első énekórákon, amikből Cseke arra a következtetésre jutott, hogy nagyon jól passzolnak egymáshoz az énekessel, és ez egyaránt igaz a hangjukra és a karakterükre is. Aztán azt is elmondta, miben látja az erősségüket. „Csibészpáros vagyunk, és a felmérések alapján szeretnek minket külön-külön is. Na meg az sem utolsó, hogy most fogytam 17 kilót, amitől nőiesebb lettem, és szerintem így jobban illek Attilához. Ez meg azért fontos, mert egy disszonáns pár hendikeppel indul, ha aratni akarnak, akkor vagy nagyon jól kell énekelniük, vagy nagyon humorosnak kell lenniük” – magyarázta a nyeréselméletet a 41 éves színésznő.

A legveszélyesebb párosnak a Király Linda-Szabó Győző duót látja, tart is attól, hogy hamar kiesnek Kökénnyel. De ez csak doppingolja abban, hogy beleadjon mindent. A műsorig további három-négy kilótól szeretne megszabadulni, mert bár így is leadott már 17 kilót, a kamera nagyon kövéríti. „Ha nem esik ki rögtön, akkor még többet kellene hajtani, hogy folyamatosan menjen le rólam a fölösleg. Mondjuk szerintem fogok is fogyni, mert ott már diliház lesz” – mondta, majd ki is fejtette részletesen. „Gondolj bele, hét napból négyet forgatok a Jóban Rosszban-ban, közben három hangbeállásom lesz, egyedül nevelem a gyerekemet és kocsi nélkül élem az életem. Szerintem azt sem fogom tudni, hol vagyok.”

A 65 kiló a cél

Biztosan persze nem tudja, menni fog-e a fogyás, mert pajzsmirigy-hormont szed, ami mellett kiszámíthatatlan a súlycsökkenés mértéke. „A 96-ról a 78-ra se volt egyszerű, az hét hónap volt, de tartom, és még megyek egyre lejjebb. És remélem, még többtől meg tudok majd szabadulni, a cél a 65 kiló” – így Cseke, aki az utcán folyamatosan kap pozitív visszajelzéseket a súlyáról és az alakításáról.

„Hozzám ötpercenként odajönnek az utcán az emberek, és mondják, hogy mennyire szeretik a családunkat, hogy milyen jó színésznő vagyok, milyen természetes vagyok, tehát nagyon erős a visszajelzés, de kell is” – mondta, aztán megjegyezte, van az úgy, hogy az ember szomorú, és ilyenkor ehhez sincs kedve, de akkor legfeljebb ritkábban mozdul ki. Most jól érzi magát egyedül (illetve a lányával kettesben), de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne lehetne bármi közte és arab volt pasija, Hassine között. Meg is magyarázta, miért.

„Egyébként is magányos farkas vagyok, imádtam, hogy távkapcsolatban voltunk Hassine-nal.  De a mai napig azt kell mondjam, hogy közöttünk bármelyik pillanatban robbanhat az őrület, tudod, ez a tipikus arab mentalitás jellemző rá. Vagyis: eltűnünk egy hónapra, aztán zokogva hívjuk egymást, aztán újra együtt vagyunk, újra külön, de nekem ez tökéletesen jó. Imádok a kislányommal együtt élni, ráadásul a Nagy Duett miatt most nekem nagyon jó, hogy egyedül vagyok” – fogalmazott a harsányságáról és lobbanékonyságáról híres Cseke Katinka.