Vasárnap este ismét parádés adással jelentkezett a Super Tv2-n a Nagy Duett című gálaműsor. Az agyonbarnított Liptai Claudia láthatósági mellényben (ruhában) érkezett, nagy taps kísérte, hogy nem bukott orra a lépcsőn. A vasárnapi adásban két zeneszámot adtak elő a versengő celebek. Lakatos Márktól és Bangó Margittól a rockzene olyan messze áll, mint a behavazott Győr Bábolnától, mégis átmentek rockerbe az adásban. A szegecses páros látványa pulzusszámemelő volt, főleg a megfenyegetett Lakatos vörös latexgatyája, ebben ordították el a Kölyköd voltamot.

Kasza Tibor kellemetlen poénjai és Bangóék majdnem maximum pontszáma után Szulák Andrea és Papp Gergő következett. Már a backstage-ben elkezdtek énekelni, aztán az 1920-as évekbe röpítettek vissza mindenkit egy modoros sanzonozással. Papp szerencsére keveset károgott éneklés címén, Szulák kiváló hangja így átevickéltette őket a műsorukon. Cseke Katinka és Kökény Attila nem túl nehéz dalt kapott, a Mizut kellett elrappelniük. Kökény félretolt sildű sapójában és partiszemüvegben verette a bulit, de a show csak némított tévékészülékkel volt élvezhető. Még Erdélyi Mónikáékat is visszasírtuk.

A nap szóvicce

"Kukából nem lesz szalonna."

(Lakatos Márk, miután előbújt a szemetesből)

Eddig elmaradtak a bő dekoltázsok és a celeblábak is, reméltük, hogy az eljegyzett Csézy és Gesztesi Károly majd pótolják a kihagyást. Az általuk előadott Valami Amerika volt Bangóék után az első értékelhető zenebona. Liptai és Gesztesi szokás szerint osztották egymást, a furcsa hallású zsűri pedig lepontozta a produkciót. A hangját szteroiddal erősítő Király Linda és Szabó Győző párosa a Dankó Rádióból meríthetett ihletet, amikor elhúzatta a prímással a Hajmási Péter, Hajmási Pált. A húszas évek után az 1890-es évek jött elő, a zsűri tisztelte a kortárs Blaha Lujzát és társát, több pontot nem kaphattak volna.

A második kört Csekéék nyitották folytatva az adás időutazását a hetvenes évek diszkókorszakába (Jackson Five feldolgozással), magas pontszám járt érte. Szulákék belecsaptak a rock'n'rollba, Papp elvonyította a Randi Andit, Szulák pedig káromkodva védte meg párját. "Ha én gazdag lennék" – énekelte Bangó (akinek a lábaközébe navigált a kamera) és Lakatos (aki egy kukából bújt elő), meg is kapták a max pontszámot. Csézyék a Darabokra törted a szívem című örökzölddel ismét az agyonemlegetett biztonsági játékot játszották, de a zsűrinek tetszett legalább, ahogy Gesztesi egy 3D-szívet próbált összerakni sikertelenül. A Király-Szabó-duó a Party Rock Anthemmel büntetett, ők is behúzták vele a 30 pontot, két dalukkal összesen 60-at szereztek, nyertek is ez alapján. A nézők szavazatai szerint végül kiderült: a Szulák-Papp-párost ússzuk meg a jövő hétvégén.