A hét lúzerévé avanzsált VV Fecón nem könnyű kiigazodni, de az biztosnak tűnik, hogy VV Dyával nem csalta meg nejét. Aki vagy Angliában dolgozik, vagy munkanélküli.

„Nem tudom, miért vette Dya a fejébe, hogy együtt töltjük a hétvégét. Talán, mert szerelmes belém, és azt gondolta, összejövünk, miután szakítottunk Angélával. De Dya nem keresett meg, valószínűleg nem volt bátorsága hozzá. Angéla adott nekem egy harmadik esélyt” – mondta a Borsnak VV Fecó, majd Angéla apósa is megmondta a magáét a lapnak: „A lányom három hónapja Angliában dolgozik, és csak húsvétra jön haza. Fecó elmesélte nekem, hogy beszélt Dyával, majd szombaton közölte, hogy elmegy a szüleihez, és csak vasárnap délben jött vissza”.

Ehhez képest a Blikk úgy tudja, a házaspár egy hétre különköltözött, mert egy más agyára az összezártság miatt. Ami ugye úgy nem megy, hogy az egyik fél húsvétig Angliában van.

„Soha nem volt még ilyen komoly szakításunk. Az elmúlt időszakban megéltük a népszerűséget, a szegénységet, a kilakoltatás veszélyét, az abortuszt. Állandóan veszekedtünk, martuk egymást. Betelt nála a pohár, és azt mondta, szedjem össze a cuccomat és költözzek el otthonról. A testvéreméknél húztam meg magam az elmúlt egy hétben. Nincs szó harmadik személyről, főleg nem VV Dyáról! A legfőbb probléma az volt, hogy mivel egyikünk sem dolgozik, ezért a nap 24 óráját együtt töltjük otthon, egymás agyára menve” – mondta VV Fecó a Blikknek.

Ön szerint mi az igazság?

„Nem akarom elrontani a magam és a gyermekeim életét sem. Tény, ha az ember elkezd süllyedni, és egyre csak süllyed és süllyed, onnan nehéz visszatalálni. Megértem Angélát is, hogy elege lett a nélkülözésből. Egyikünk sem dolgozik, én még segélyt sem kapok, csak alkalmi munkáim vannak” – tette hozzá. „Fecónak adtam még egy esélyt, aztán meglátjuk, mi változik. Most az a legfontosabb, hogy mindketten munkát találjunk, és akkor talán a kapcsolatunk is helyrerázódik” – mondta Angéla, aki ezek szerint nem dolgozik. VV Fecó viszont régebben tényleg megjárta Londont, de nem tetszett neki.