Fecó lett az ember, akinek a hátán VV Dya akart magának pár sort az újságban. Közben összeveszett feleségével is, ráadásul még mindig nem tudja, miből akar megélni.

A hét lúzere megtisztelő díját nem érdemelheti ki ám bárki: bénázni mindenki tud, de fontos emellé pár félreértelmezett mondat, gátlástalan mellékszereplők, és persze példás reagálások is a történésekre. Ezt a múlt héten VV Fecó hangolta össze a legjobban. A VV5 mélyérzelmű férfijének minden szereplés úgy kell, mint egy falat kenyér, hiszen úgy tűnik, se a londoni karrier, se a dinnyeárusítás, se a segélyen élés, se a vasazás nem jött igazán be a kétgyerekes Fecónak. Még a tévében elvett feleségét, Angélát is megcsalná, ha bekerülhetne a következő Éden Hotelbe. Ráadásul rondán össze is vesztek, bár állítólag nem ezen.

Ezt a történetet koronázta meg villabéli kolléganője, VV Dya, aki korábban már okozott galibákat a párkapcsolatában. Úgy tűnik, neki sem adta ki az élet a jackpotot, ezért valahogy elhíresztelte magáról, hogy ő márpedig Fecóval tölti a március 15-i hétvégét , a megkeresésekre pedig sikerült úgy válaszolnia, hogy ne rogyjon meg a pletyka: “Jaj, csak irulok-pirulok. Jóban vagyunk Ferivel. Már nincs oka szomorkodni” – mondta a nő. Fecó ráadásul hosszú időre eltűnt Facebookról is, pedig ott mindig boldogan osztotta meg eddig a világgal, hogy micsoda sikerélmény érte, hiszen sikerült csinálnia egy krumplis tésztát.

Vasárnap Fecóhoz visszaköthették az internetet, mert gyorsan válaszolt is a dolgokra: “Sziasztok na mindenki nyugodjon meeg Angélával most már béke van! Hála a jó Istennek, meg az édes kis cicámnak! De a félre értések elkerülése érdekében nem a dia miatt vesztünk össze! És nem is más nö miatt vagy nem az miatt mert Angéla megcsalt volna” – osztotta meg a világgal, hozzátéve, hogy valójában nagyon szeretik egymást feleségével, és nem is költöztek szét.

Szerkesztőségünk ezúton is gratulál Fecónak, az embernek, aki Dya utolsó lehetőségének tűnt, hogy bekerüljön az újságokba. Megelőzte ezzel Alekoszt, aki azzal akarta átverni a lakását kirámoló betörőket, hogy pontosan ugyanolyan cuccokat vett, amiket elloptak, Taylor Swiftet, aki olvastlanul dobott ki egy tonna rajongói levelet, Papp Gergőt, aki addig vonyított a Nagy Duettben, hogy végül kikerült a műsorból és Tóth Gabit, aki nem érti, miért foglalkozik mindenki a mellivel, ha melltartó nélkül táncol.