Tennessee-ben politizált korábban William Lee Blakely, akit a minap letartóztattak a rendőrök, mert nagy tempónál maszturbált – írja a MediaIte. A férfi ráadásul az ablakon kilóbálta a nemiszervét, így közszeméremsértés miatt emeltek vádat ellene. Kiderült az is, hogy sokáig egy női autós mellett haladt, neki is mutogatott, illetve mutogatta magát. Azóta több nő is jelentkezett a rendőrségen, hogy velük is eljátszotta ezt a masztizó politikus.

WJHL-TV: News: Weather, and Sports for Johnson City, TN

A módszere abban állt, hogy dudálva lassításra késztette a kiszemelt autósokat, melléjük húzódott, és elkezdett disznólkodni. Arra próbálta rávenni a női sofőröket, hogy mutassák meg a mellüket, cserébe ő villantja a péniszét. Kelly Street, az egyik szemtanú azt mondta, "90 mérföld per óránál [145 km/h-val - a szerk.] kint volt a pénisze... maszturbált... és ez volt az, amikor igazán, igazán rosszra fordult a dolog. Soha többé nem nézek oldalra" – mondta a nő.

Komoly előzménylistája van már a vezetés közben maszturbálásnak. Többet összefoglaltunk ebben a cikkben, ahol a 2011-ben autóbalesetben elhunyt Lance Williams volt a csúcs. Őt masztiszokásairól jól ismerték a New Orleans-i rendőrök, ugyanazt csinálta, mint Blakely. Egy fokkal jobb az a norvég férfi, aki pornót nézett közben, és nem nőket zaklatott, bár őt is elkapták a rendőrök. Reméljük, a Velvet top 5 autós szex cikkéből választott fogára valót!