Kocsijával oszlopnak hajtott és szörnyethalt egy amerikai férfi hétfőn. A helyszínelők nem ismerték fel, kollégáik azonban igen: ő volt Lance Williams, a Vezetés Közben Maszturbáló Férfi.

Életét vesztette egy 32 éves metairie-i férfi hétfőn, amikor kocsijával lámpaoszlopnak csapódott. Már akkor halott volt, amikor a rendőrség lakossági bejelentés alapján a helyszínre érkezett. Az első hírekben még azonosítatlan férfiként szerepelt, ám gyorsan kiderült: ő volt Lance Williams, akit a New Orleans-i zsaruk már jó ideje ismertek.

Williamsnek ugyanis kedvelt időtöltése volt, hogy vezetés közben a vele egy útszakaszon közlekedő női sofőrök mellé hajtott, és maszturbálni kezdett. Legutóbb az eset előtt egy héttel tartóztatták le a rendőrök, de 2007 óta már biztosan hódolt a bizarr élvezetnek. Sokszor kapták el, volt, hogy őrizetbe vették, majd figyelmeztetéssel elengedték, mire másnap ismét farkat villantott az autópályán. Egyelőre megbecsülni sem lehet, hány nőt zaklatott így, de tucatnyinál is több feljelentést tettek ellene.

Vezetéstől gerjed a férfi?

Nem Williams azonban az egyetlen férfi, aki azzal került a hírekbe, hogy közlekedés közben akart szexuális örömökhöz jutni. A közlekedési maszturbáció legszebb sztoriját egy 61 éves, dombóvári úr szolgáltatta 2007-ben, aki bringázás közben szerzett örömöt magának – szemtanúk szerint letolt gatyával kerékpározott a helyi Lidl melletti bicikliúton. A történet nem ért maradéktalanul boldog véget: az éppen az élvezetek csúcsára jutó úr ugyanis tekerni is elfelejtett, így elesett, és eltörte az orr- és arccsontját. Később azt vallotta: melege volt, ezért szellőztette péniszét. Az ellene indított eljárás fél évig tartott, végül szemérem-és szabálysértést állapítottak meg nála – utóbbit azért, mert nem két kézzel fogta a kormányt.

2008 januárjában egy floridai perverzet is elítéltek, ő motoron simogatta magát, kislányok szeme láttára. Ugyanebben az évben egy ausztrál drogfutár már kombinálta az élvezeteket: betépve gyorshajtott, maszturbált, és mindezt videózta is. Év végére pedig a bizarr segédeszközök kategóriájában is érkezett egy nevező, akit Új-Dél-Walesben igazoltattak, ám vonakodott kiszállni a kocsiból, mert éppen egy tésztaszósszal teli csuporral elégítette ki magát. Az intézkedő négy rendőr erre nem volt tekintettel, és megkísérelték kiszállítani az autóból, de jelentésük szerint az alany „még birkózás közben is folytatta a maszturbálást”.

Hasonlóképp nem zavartatta magát 2009-ben az a svéd kamionsofőr, aki kábítószer hatása alatt vezetett és szerette jobb híján önmagát. Járművével felborult, sem ő, sem más nem sérült meg, de a kiérkező rendőrök szerint a sofőrnek még igazoltatás közben is el-eljárt a keze.

A mostanában új klip mellett új mellekre is vágyó Bencsik Tamara a következő év elején vallotta be, hogy egyszer ráajkazott fiújára, miközben 130-cal hasítottak az M7-esen. 2010-ben egy román pár ezt kevésbé sikeresen űzte, ők balesetet is okoztak. Autójuk átsodródott a szembejövő sávba, és frontálisan ütközött egy másik kocsival, ám a tinédzsereket ez sem zavarta, még akkor folytatták az aktust, amikor már kíváncsiskodók tömege gyűlt köréjük.

2011-nek még viszonylag az elején járunk, de várhatóan lesznek itt még hasonló sztorik, hiszen a férfiak 11 százaléka maszturbál vezetés közben.