A Bors szerint a birtokukba került e-mailek bizonyítják azt, amit eddig is lehetett sejteni, hogy VV Fecó hónapokon át ápolt titkos viszonyt VV Dyával. A napilap úgy tudja, hogy míg Balogh "VV Fecó" Ferenc a felesége előtt válaszolt Kovács "VV Dya" Diána leveleire, addig egy külön oldalt hozott létre a Facebookon, ahol a találkákat beszélték meg. Ugyanis VV Fecó feleségének szabad bejárása volt férje oldalára, így VV Dya és VV Fecó szürreális románca nem bontakozhatott volna ki enélkül. A Bors úgy tudja, a kapcsolat nem csak hogy kibontakozott, hanem be is teljesedett és nem csak egy hotelszobában, hanem VV Dya fővárosi otthonában is.

"Feri mindent elmondott. Ezért cseréltük le a telefonszámainkat, ezért tűnt el az internetről is. Új életet kezdtünk" – mondta a Bors megkeresése után VV Fecó felesége, Angéla.

VV Dya és VV Fecó a Való Villában is már-már összemelegedtek, de VV Fecó a műsor után még feleségét, Angélát választotta, akivel azóta már külön útra tértek. VV Fecó az utóbbi hónapokban leginkább azzal került be az újságokba, hogy anyagi helyzetét igyekezett rendezni. Tavaly októberben emigrált Londonba, de decemberben már haza is jött. Itthon segélyből, vasazásból és Éden Hotelből is próbált megélni.