Egy eddig teljesen ismeretlen szerelmi szál indult be a VV villában: az ezer éve kiesett Dyácska ugyanis szerelmes levelet írt az észbeli hiányosságait hangoskodással pótló Fecónak. Miután a még játékban levő házas ember felolvasta a neki írt vallomást, a playmate a hálóban pityeregte el Kingának a következőket: „Nagyon szeretem. Nagyon. Nem tudtam elképzelni, hogy tényleg minden egyes percben ott legyen a fejemben”.

Az egész történet annyira szürreális, hogy azt hittük, csak kamu, de időközben felkerült egy Dya-Fecó kapcsolatot összegző videó is, melyből az derül ki, Fecó is erősen megszexelné Dyát, ha nem lenne családja, illetve az, hogy az unalmascsöndes, fekete hajú lány már korábban elsírta Kingának érzelmeit, csak ez valamiért kimaradt a műsorból.

Február 23-án az eddig Shadival járó Dya Csabának is elregélte, hogy hónapok óta csak Fecóra gondol – hogy akkor mit akart Shaditól, az talány, mindenesetre most már mindenki tudja, hogy olyan szerelmet érez Fecó iránt, mint még soha.

Hogy a VV Vera pornója miatt összeomló Fecó mit gondol arról, hogy egy vetkőzős karrierről álmodó lány akarja őt felszedni, majd műsoron kívül kiderül, leglábbis Dya szerint. Mindenesetre a már egyszer megcsalt Angéla, aki a realityben kötött házasságott Fecóval, valószínűleg tajtékzik a felvételek láttán.