Van a ripacskodásnak az a szintje, amiről már nem is esik jól írni, de kik vagyunk mi, hogy megvonjuk kollektív vállunk? Ki dönti el, mikor lesz unalmas egy énekesnő útszéli ribanc szettje?

Szóval Miley Cyrus már megint tojt arra, hogy mit fognak rá mondani, és elment az iHeartRadio nevű fesztiválra, Las Vegasba. Ott folytattaa VMA óta tartó, fokozott kurválkodást, és nemcsak hogy láthatóan bugyi-melltartó nélkül rázta magát (jó, csinálja, de ne ez legyen már a fő produktum egy énekes esetében) és tárogatott, de konkrétan magához is nyúlt. Nem azért mondjuk ezt, mert elvakított minket a show, hanem mert megnéztük közelről, és konkrétan az itt a műsorszám, hogy Cyrus dörzsöli az ölét. Nézze meg a galériát ön is, bizonyára remekül fog szórakozni.

A szettjében az lenne a művészet, ha nem lenne tevepatája, de hát nyilván kettévágja ez a szerencsétlen, fűzős nagyibugyi, ami alá egy nyamvadt tangát sem tudott felvenni. Adódik a kérdés, hogy akkor most a zene vagy a picsarázás a lényeg, de inkább mondja meg ön, mit gondol a jelenségről, mint hogy mi okoskodjunk tovább.

Ön mit gondol erről?

Ha netán csak azért kattintott, hogy egy húszéves lány pucsítását (itt), seggrázását (itt), tevepatáját (itt), vagy behajolós dörzsölgetését nézze, persze, jó helyen jár.