Chicagóban valaki annyira megelégelte, hogy a szomszéd csaj hangosan dug, hogy kézzel írott üzenetet helyezett el az ajtaján. (Nemrég láttunk olyan megoldást is, amikor valaki felvette a hangokat, és feltette a Youtube-ra, de a lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok.) 

Az 517-es lakás ajtaján hamarosan megjelent a válaszüzenet is. Ha az alábbi képre kattint, elolvashatja mindkettőt, de alant szemlézzük a lényeget.

A szomszéd tehát arra panaszkodik, hogy minden mozdulatot és nyögést hall, de legalább nem csinálják túl hosszan. Felveti, hogy esetleg valamilyen zenét kéne betenni az együttlétei idejére, a leghető leghangosabban, és nem megosztani ilyen dolgokat idegenekkel. A Hangosan Szexelő Nő erre azt írta, hogy az övé a világ legjobb vibrátora, ennek hatásait hallhatja a kedves szomszéd, és igazából úő maga is beszerezhetne egyet, mert a szex természetes és egészséges dolog. Egyébként meg büszke a szexualitására, és ha udvariasan kérte volna, elcsendesedne, de így nem. (A hírt a Huffington Poston találtuk, akik meg a Redditen.)

Ön kivel ért egyet?