A Female First (a Graziára hivatkozva) azt írja, Tom Cruise Laura Preponnal randizgat (mi szóltunk, hogy errefelé kell keresgélni). A színész állítólag már régóta odavan a színésznőért, aki, mit ad isten, szcientológus. (Prepont egyébként az Azok a '70-es évek showból lehet nálunk ismerni.)

„Tom néhány éve ismeri Laurát, ugyanazokban a körökben mozognak, mint John Travolta, és a felesége, Kelly Preston. Mindig is lenyűgözőnek tartotta, és mióta látta az Orange Is The New Black-ben, ez az érzés vonzalommá változott. Úgyhogy rászánta magát, és randira hívta" – mondta el egy állítólagos jólértesült. Az első két találka a Manor Hotelben zajlott, illetve az ott található étteremben, és Cruise-t megintcsak állítólag Prepon teljesen elbűvölte.

„Egy oldtimerrel ment érte, mert tudta, hogy odavan ezekért, és már előre rendelt egy üveg 1979-es merlot-t, amely az asztalon várta őket. Három órát töltöttek együtt, végig nevetgélve, viccelődve. A második randijuk is ebben az étteremben volt, egy vasárnapi villásreggeli. Ezután pár nappal elmentek egy vacsorára, Johnhoz és Kellyhez [Travoltáék]."