Az 51 éves színésznek nagy igényei vannak, jövendőbelije vallásán kívül neki az sem mindegy, hány éves, a munka is számít, és persze okosnak is kell lennie, hogy elfogadja Cruise életvitelét.

A hírek szerint Tom Cruise bevallottan szeretné végre megtalálni élete párját, ha már Mimi Rogersszal, Nicole Kidmannel és Katie Holmesszal sem jött össze a házassága. Biztosan ezért találta ki, hogy most már nem enged csak úgy a vak szerelemnek, hanem jó előre megadott szempontok szerint keresi következő nőjét, hogy tényleg mindenben klappoljon hozzá - írja a News.au.

Ha hihetünk a belsős forrásoknak, Cruise nem akármit vár el a jövendőbelijétől: természetesen legalább öt éve szcientológusnak kell lennie, és a szórakoztatóiparban kell tevékenykednie. Mindez még nem elég, mert az 51 éves színész okos nőt keres, aki épp a kései harmincas éveit tapossa.

“Tom azért ilyen szigorú, mert el akarja kerülni a későbbi katasztrofális végkimenetelét a következő kapcsolatának. Fontos, hogy elfogadják Tom rohanó életmódját, és mindent, ami ezzel jár” – mondta egy névtelen forrás a bimbózó románcról. Az persze kérdéses, hogy ehhez miért fontos például a kései 30-as éveit taposni valakinek?

Természetesen a szcientológusok sem tétlenkednek, hiszen talán leghíresebb képviselőjük mégiscsak az ő kedvükért csinált már magából többször is hülyét, ezért az egyház belsős randiszervíze már dolgozik is a megoldáson. A pletykák szerint már meg is van a megfelelő jelölt, akiről egyelőre annyit tud a nyilvánosság, hogy színésznő, és jóban van Laura Preponnal, a leginkább az USA-ban sikeres sorozatszínésszel.

Cruise már meg is jelent egy szcientológus gálán, ami természetesen a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott le, de egy ott lévő, a változatosság kedvéért megint névtelen informátor szerint ezzel még nincs lezárva az ügy. “Tom le volt nyűgözve, de alig várja, hogy megtudja, kiket tartogat még számára a sors.” A legerősebb pletyka a titokzatos nő kilétéről az, hogy Jessica White-ról van szó, aki színész és modell, ráadásul szinté szcientológus, egyedül a kora nem stimmel, hiszen csak 29 éves. Korábban szóba került Anette Irene Johansen is, ő viszont boldog, amiért végül nem jöttek össze.

Az biztos, hogy Cruise párkeresése egészen lenyűgöző lehet, mi arra szavaznánk, hogy gyártsanak belőle egy rövid tévéműsort is, és akkor végre a hanyatló nyugat is átélhetné azt, amit mi élhettünk VV Alekosz vagy Delhusa Gjon feleségkeresős műsoraival.