A döglött hallal meztelenkedő Gillian Anderson, közismertebb nevén Scully ügynök hamvas 13 éves kislányként került egy punk srác ágyába, ahonnan nagylányként került ki. Később így emlékezett az esetre: "Szörnyű, buta, tipikus szar húzás volt tőlem az egész. De tanultam belőle: piától bűzlő punkokkal sose szexeltem többet."

Benicio Del Toro, Cameron Diaz talán pasija saját bevallása szerint már három-négy évesen arról fantáziált, hogy bebújjon a szomszéd kislány szoknyája alá, mégis 13 éves koráig várnia kellett, hogy egy nála jóval idősebb nő végre magára rántsa.

Az állandó alkoholproblémákkal küzdő Josh Brolin híres apja által egészen kicsiként bekerült a showbizbe, ahol ritkán húzzák sokáig szűzen, Brolin 11 is alig múlt, amikor egy Greta nevű lánnyal átesett az első alkalmon.

Az újabban szőkén mutatkozó karibi kalóz Johnny Depp 14 évesen már rendszeresen ivott és drogozott, szétcsapva pedig igazán idióta tinivagányságokat művelt. A legkevesebb, hogy 13 éves korára már átesett a tűzkeresztségen.

Tommy Lee homepornóját volt feleségével, a frissen rövid fazonra váltott Palema Andersonnal csak az nem látta, aki messziről kerülte az internetet. Pedig a Mötley Crüe dobosa közel sem volt mindig olyan vagány, mint a felvétel alapján tűnhet. Első szexuális kalandjába nővére barátnőjével, a garázsukban keveredett bele. Élete legkellemetlenebb élménye, mert a kedves nővér rájuk nyitott, és azonnal szaladt a szülőkhöz elmesélni, mit látott.

A máris bikiniben szexiskedő Kim Kardashian a könnyes interjúk nagymesterének, Oprah-nak vallott őszintén az első alkalomról: 14 volt, amikor megtörtént. Nem más volt a partnere, mint TJ Jackson, Michael Jackson unokaöccse. Kardashian már akkor is tudta, merre érdemes barátkozni, ezt a jó szokását pedig a mai napig is tartja.

Arettentő unalmas klippel előrukkoló Britney Spears, az "esküvő előtt nem szexelek" mozgalom egyik zászlóvivőjének számított éveken át, amíg ki nem pattant, hogy akkori barátjával, Justin Timberlake-kel bizony már kamatyolnak rendesen. Spears anyja volt, aki leleplezte lányát könyvében: a kedves mama megírta ugyanis, hogy lányának nem Timberlake volt az első, hanem már 14 évesen elvesztette a szüzességét a gimis focicsapat egyik játékosával.

Kate Moss 2004-es életrajzi könyvéből derült ki, hogy a modell 14 évesen, egy bahamai családi nyaraláson szűrte össze a levet egy helyi férfival. Az akkor még ártatlan kislány utána sokáig nem tudott senkivel ágyba bújni, annyira rossz élményként éltek benne a történtek. De úgy sejtjük, azóta behozta a lemaradását a most épp a Playboy címlapján pucsító celeb.

A még mindig betegesen sovány Angelina Jolie szintén 14 éves volt, amikor barátjával egymásnak estek. A már akkor sem teljesen százas Jolie az aktus közben kést ragadott és megsebesítette partnerét. Pasija szintén megvágta őt. Majd elélveztek. Szép történet.

Sean Connery, minden James Bondok atyja igazi rokkendroll kisgyerek lehetett, hisz állítólag már 8 évesen lefeküdt élete első szerelmével. A hölgy nevére nem emlékszik már, az eset azonban felejthetetlen maradt számára.

Robin Thicke, a Blurred Lies című gigasláger szülőatyja, aki 20 éve él együtt feleségével, szintén 13 körül volt, amikor egy igazán gyors numera alkalmával átesett az elsőn. Egy interjúban arra a kérdésre, hogy mit csinálna másképp, ha újra ott állhatna a helyzet kapujában, azt a tömör választ adta: "Próbálnám tovább húzni 30 másodpercnél."

Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers frontembere, aki szívesen csöcsörészi nyilvánosan aktuális nőjét, mindössze 12 volt, amikor nem más mászott rá a kiságyában, mint apja barátnője, Kimberly. Mivel a nő nem Kiedis vér szerinti anyja, legalább a gyámhatósághoz nem került el az ügy, furcsának mindenesetre furcsa.