A színésznőről olyan régen nem hallottunk semmit, hogy utánajártunk, mégis mi a fenét csinál. Egyelőre úgy tűnik, hogy a legérdekesebb pillanatnyilag az: vajon dugnak-e Benicio Del Toróval, vagy nem. A filmjei persze készülnek, csak hát mikor láttak tőle bármit legutóbb?

Cameron Diazt és Benicio Del Torót szombaton együtt látták vacsorázni, illetve az utcán közlekedni New Yorkban – írja a Daily Mail. Úgy sejtik, a két celebritás randizgat, vagy járnak, vagy dugnak, vagy bármi, de persze egyikük sajtósa sem erősített meg, vagy cáfolt bármit is. Az biztos, hogy a két filmesember (nem mondanánk Torót csak színésznek) a Félelem és reszketés Las Vegasban forgatásán ismerkedett meg, és azóta is jó barátok.

A lap mindkettejük sajtósát megkereste, de egyelőre nem tisztázódott, hogy mi van köztük. Tavaly többfelé volt szó róla, hogy együtt dolgoznak majd az Agent: Century 21 című akcióvígjátékban, de az egyelőre ugyanannyira nem valósult meg, mint az An Ex To Grind című, szintén közös filmjük.

Diaznak hivatalosan (és ez most nem a Taylor Swift-féle hivatalos álláspont) 2011 óta nem volt kapcsolata – akkor szakítottak Alex Rodriguez baseballjátékossal. Vélt partnere is külön él gyereke (Delilah) anyjától, Kimberly Stewarttól. Szóval elvileg semmi sem állna az útjukba.

Minek?

Gyanúnk szerint a történet két főszereplőjének egyébként tökmindegy, hogy mit írnak róluk, sőt, Diaznak még jól is jön kicsit a felhajtás. Merthogy éppen három filmet forgat, egy negyedik – A jogász – pedig éppen elkészült, és jól jön neki a sajtó. Ha alaposan megnézik ezt a listát, tapasztalhatják, hogy az utóbbi években egyik filmje sem váltott ki komoly közérdeklődést, és a jelek szerint a 41 éves színésznő a jócsaj-listákról is kiszorult. Mostanában Mila Kunis, Gwyneth Paltrow és Miley Cyrus mennek inkább.

Diaz ennek ellenére láthatóan jól megvan, barátkozik a celebpajtásaival – az alábbi videón például megtekinthetik, amint Gwyneth Paltrow kerti partiján mulat.