Szerencsére a Való világ 6 nem csak egy egy napig tartó valami, mint mondjuk egy szépségverseny, így egy idő után már meg tudjuk különböztetni egymástól a játékosokat, és talán a nevüket is megtanuljuk. De az, aki mondjuk csak ma döntene úgy, hogy megnéz egy részt az RTL2 első igazán trash realityjéből, az valószínűleg csak annyit fog látni, hogy mindenhol ugyanolyan sötét hajú nők, ugyanúgy nyerítenek. Nekik segítünk most gyorsan, hogy a Való világ villába beköltözött ugyanolyan hajú nőket hogyan tudja megkülönböztetni egymástól.

VV "Jó csaj" Iza vékony, viszonylag magas(nak tűnik) és fuldokolva röhög. VV "Férfifaló" Charlotte szemöldöke egyszer el lett rontva, ezenkívül túl sok ismertetőjele nincs, max annyi, hogy előszeretettel nézegeti a tükörben a hátán lévő pattanásokat. VV "Érzékeny" Alexa smink nélkül a legijesztőbb mind közül, és bár haja tényleg nagyon hasonlít a csütörtök este beköltöző Teo hajára, leginkább a nevetéséről ismerheti fel őt, mert akkor olyan hangokat ad ki, mint egy hisztérikus, begyógyszerezett ló. A csütörtök esti beköltözőről, VV Teóról egyelőre nem tudunk sokat, de az biztos, hogy ugyanúgy hosszú és sötét haja van, mint a többieknek, és baromira hasonlít az egykor pornós Michelle Wild-ra, vagyis Vad Katira.

Szerencsére kedden már beköltözött egy szőke lány, VV "Céltudatos" Dorka is, így legalább egy felismerhető nő biztosan van már a villában.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!